keskiviikko 10. maaliskuuta 2010

Vanhoja juhlalakkauksia

Hienostihan tuo ensimmäinen onnistui :) Olin aivan varma, että sössin jotenkin koko homman ja mitään ei vaan kertakaikkiaan tapahdu!

Tosiaan viime vuoden lopulla ja tämän vuoden alussa sain ison kipinän kynsien lakkailuun. Juniorista asti on tietenkin lakkoja tullut pyöriteltyä, mutta nyt vasta kun päivät vapautui täysin kaikesta tekemisestä, on aikaa mennyt melkolailla kynsiblogeja seuraillen ja youtubesta videoita katsellen! Nyt operaationa tuon lakkakokoelman kerryttäminen ja mahdollisesti pikkuhiljaa geelaukseen tutustuminen..

Vuosi 2010 otettiin vastaan tällaisilla kynsillä:


Alla Yves Rocherin minilakka Bleu Nuit (aivan syntisen ihana tumma sininen), vinoon Visions V Silver Dream (Oriflamelta tilattu) ja kaikissa kynsissä tähti-bling-bling, Kicksistä saatavasta kynsitimanttipaletista.

Omistan paljon kaikenlaisia "nimettömiä" lakkoja, jotka on pyörinyt jaloissa varmaan ala-asteelta lähtien. Suurin osa näistä on punaisia (en tiedä miksi) joten niistä syntyi hulvaton ystävänpäivämani:

Vasen:


Ja oikea:

Kädet ovat samanlaiset-erilaiset, ja punasävyisiä lakkoja löytyi tosiaan 8. Siihen lisänä vielä kulta- ja hopealakat, niin johan oli!

Tästä tämä lähtee :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti