keskiviikko 17. maaliskuuta 2010

Tylsyys!

Vielä en ole viitsinyt ruveta laittautumaan, joten ajattelin kaivaa taas jotain vanhaa tänne ihmeteltäväksi. Päivän teemaan sopien, tuon päivän valoon ensimmäisen maistiaiseni Absolutely Alicesta, kun sitä piti heti oston jälkeen testata.

Lähtökohta oli tällainen:


Seppälästä kun saa näitä suunnattoman suloisia pari euroa maksavia miss selene 5 ml lakkoja, niin niitä käytin tässä. Pohjalla muutama kerros vaalean lilaa sävyä 149 (nimiä lakoilla ei taida olla, vain nuo numerot). Päälle vinolakkaus sävyllä 150. Kyseessä oli siis lähinnä testailu, että miltä nämä näyttävät kynsissä, ja aika suloisethan niistä tuli. Päälle päätin sitten lisätä Art Clubin tummansinisellä rajaviivan, ja oikeastaan tuota haalean-vaaleaa täpläkuviota olen miettinyt jo aiemmin.


Maalarinteippiä apuna käyttäen, painoin laatasta m57 leopardikuvion, kuin se olisi painettu jo ennen sinisiä. Ensimmäistä kertaa kokeilin konadoida jollain muulla kuin erikoislakalla, ja testaukseen pääsi, niinkuin olin jo aiemmin haaveillut lakan haalean helmiäisyyden takia, joku ikivanha La Femme, väri 29(?). Hyvin ainakin tuolla tuntui onnistuvan, voi tosin olla että kyseessä on sellainen väri joka antaa anteeksi pienet virheet.

Mutta siis Absolutely Alice. Tältä kynnet siis näyttivät silloin kun Alicen kävin ostamassa, joten kynsien sininen osa lähes huusi itselleen glitteriä!! Ja täytyyhän kynsien toiveita kuunnella:Ja tässä vielä paremmin näkyvät nuo täplät.Joku näissä ei kuitenkaan niin hirveästi säväytä. Eikä Alicekaan missään nimessä pääse oikeuksiinsa pelkille kärjille lakattuna. Well, nytpä pääsen kuitenkin laittautumaan!

Hey Wonderland! Here I come!!!

n. 4 tuntia...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti