torstai 11. maaliskuuta 2010

KEVÄT!!!

Tänään alkoi niin varmasti kevät! +5 astetta lämmintä, aurinkokin ihan lämmitti ja pääsin sivelemään kevään ensimmäistä kuivaa asfalttia! Se on ehdottomasti paras kevään merkki, että saa koskettaa kuivaa asfalttia. Ei ne leskenlehdet ole niin justiinsa, mutta se kuiva asfaltti :)

Kävin myöskin pyörähtämässä äitin luona, piti vähän hehkuttaa Alice In Wonderlandia.. <3

Ja sitten viikonlopun kynsiin. Keväisellä mielellä keväiset sävyt:

Pohjalla kolme kerrosta Lumenen Natural Code 12, Go crazy, päälle muutama kerros sienellä tuputeltuna Lumenen Natural Code 9, Live it up. Nimettömässä toimenpide toisinpäin, ja päälle konadin mustalla lakalla m57 kuvio. Tuo mieleen vähän jotain kala meininkinä..


O.P.I.n Alice In Wonderland lakkojen takia olen melkein menettänyt yöuniani! Luulin ettei niitä saisi Suomesta ollenkaan, ja olen aika rookie tuossa rapakon takaa tilaamisessa. Ilo oli siis ylimmillään kun bongasin mad manicurist tapahtuman Sokkareilta, joissa esitellään ko. lakat. Ikävä kyllä Jyväskylän tapahtuma meni jo, joten harkitsin jo road trippiä seuraavaan kaupunkiin. Onneksi kuitenkin Jyväskylän Sokoksella oli Absolutely Alice, joka siirtyi omistukseeni melko nopeasti, mutta Mad As A Hatteria ei enää/ollenkaan ollut :/ Metsästys jatkuu kuitenkin. Tässä kuitenkin ihana Alice:

Voi kuinka se kimaltaa!Testasin sitä jo vanhan lakkauksen päälle, joten enköhän sen pian tännekin lataa.
Kynsissä tällä hetkellä tuollainen puolet ja puolet lakkaus, josta myöhemmin kuvia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti