keskiviikko 17. maaliskuuta 2010

ALICE IN WONDERLAND!!!

Tänään on se päivä! Jota on odotettu! Ja kauan! Tänään suuntaamme avokin ja parhaan kaverin kanssa elokuvateatteriin jossa esitetään tämä loistava Tim Burtonin spektaakkeli, Alice in Wonderland!! En jaksaisi oikein odottaa iltaan.. Mutta on se odotettava. Sitä ennen kuitenkin kaupungille hamstraamaan lakkoja.

O.P.I.n Absolutely Alicet on tietysti kynsissä, ja kuten aiemmin kirjoitin, on Mad As A Hatterin metsästys ollut käynnissä. Hyviä uutisia tuli sunnuntaina, että kaverin kaveri on sen parinsadan kilometrin päästä saanut käsiinsä ja postittaa tällä viikolla tähän suuntaan :) Oikein mukavaa! Kuitenkaan tälle päivälle ei Hatuntekijä kerinnyt. Edit. Kometo takas! Mad As A Hatter tuli tänään postista ja kerkeää elokuviin mukaan!!!! Kuvia myöhemmin!


Uskomattoman ihana lakka! Levittyi kuin unelma, ei jättänyt koloja ja kuinka se loistaakaan! En saa katsettani irti näistä, toivottavasti ei mene elokuva ohi.. hehe..

Pientä lisäystä kuitenkin halusin, joten herttakunigattaren kunniaksi täytyy Wonderland-kynsissä olla myös punaista:


Sähäkkä yhdistelmä! Joku oli käyttänyt samaa systeemiä, väreinä vain musta, valkoinen ja vihreä, tuon Absolutely Alicen päällä, en vain muista kuka se oli. Sori!

Kevään hehkutus ei kauaa kestänyt. Tässä vaiheessa tuntuu vielä pahemmalta tuo -10 astetta, kun ollaan jo käyty nollan toisella puolella. Ei kestä tällaista hyppelyä tämä kesä-ihminen!! Lumet nyt veks ja aurinko paistamaan tai muutan jonnekin lämpöisempään. Mutta ei! En anna itseni vaipua epätoivoon, vaan laitan kynteni paistamaan! Ostan tänään jonkun niin räikeän ja pirteän kevätlakan, että auringon on pakko tulla kurkistamaan, että mikä siellä loistaa!! Mutta viikonlopun kynnet tulevat olemaan hieman tummemmat, koska urheiluseuran väriä pitää tietenkin tunnustaa :)

n. 9 tuntia enää!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti