sunnuntai 14. maaliskuuta 2010

Ensimmäinen konadointi

Tilasin helmikuun puolella ensimmäiset Konad-tarvikkeeni, ja innolla rupesin niitä testailemaan. Tilauksesta sen verran, että Cesars Shopista maanantaina tilasin, ja tuotteet tuli postiluukkuun seuraavana tiistaina! Sivuilla lukee, että toimitusaika 24h, mutta jotenkin ajattelin että 24h jostain käsittelystä, joka tapahtuu hamassa tulevaisuudessa. Mutta erittäin tyytyväinen olin!

Tilasin konad juttuja mustan ja valkoisen erikoislakan, stamper-setin ja 2 kuvalaattaa (m3 ja m57). Lisäksi meinasin överi-innostua art clubin ohutpensselisistä koristelulakoista, mutta sain hillittyä itseni ja tilasin punaisen, sinisen ja pinkin. Musta ja valkoinen vastaavat tulevat toivottavasti seuraavassa Oriflamen tilauksessa.

No samantien välineet esille, ja pitkään oli seuraava kuva mielessä kummitellut:
(ilman valkoisia kukkia tosin)Pinkille pohjalle seepraraitoja mustalla erikoislakalla ja m57 laatalla. Ja pohjalla siis Dependin sävy nro 34.

Ensimmäiseksi kerraksi onnistui mielestäni melko hyvin, yhtäkään kynttä ei nimittäin tarvinnut tehdä uusiksi. Yhden päivän pidin pelkkänä musta-pinkkinä, mutta seuraavana iltana täytyi testailla vähän lisää, joten lisäsin nuo valkoiset kukat vain päälle erikoilakalla ja myöskin laatalla m57. Ne menikin sitten hieman sotkuisiksi, mutta ei se ole niin justiinsa!

Toissapäivän postauksen harmaalle testaukselle sain nätin lisän kynsitarroilla, mutta siitä lisäää huomenna. Kyseinen mani on siis edelleen kynsissä, eli tykkään kovasti! Tänään saattavat vain hieman kärsiä kun lähden niitä altaaseen reiluksi tunniksi lilluttamaan.. Mutta korjaamiseenkin on jo idea :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti