perjantai 12. maaliskuuta 2010

Early Flowers

Miten tää kevät voi ollakkaan näin tunteita heittelevää, noinniinkun ton ilman suhteen? Se että päivällä voi hehkuttaa kuinka on ihanan lämmintä ja aurinko paistaa, muuttuu kuuden jälkeen siihen että ne kaikki sulaneet lumet muuttuu jäisiks kouruiks pitkin teitä, ja esim. pyörällä ajo on käytännössä lähes mahdotonta! Mutta tykkään kuitenkin enemmän kuin talvesta ja syksystä.

Blogin ajantasalle saamisessa ei todennäköisesti hirveän kauan mene, mutta jonkun verran on kertynyt alkuvuodesta noita erilaisia maneja. Hieno hetki oli kun löysin YouTubesta "kuinka tehdä kukkia" -videon , ja niitähän sitten käytin kun en muutakaan osannut.Näistä tykkäsin erityisesti, jotenkin ihanasti käy nuo värit yhteen. Pohjalla jotain ikivanhaa La Femme Beautya (bongasin tosin että Sepppälät myy näitä edelleen), kukat ja tipit Natural Coden Rock 'n Roll. En tykkää käyttää tarroja apuna kun teen ranskalaisia. Vapaalla kädellä onnistuu yleensä paremmin, ja tarroista jää useesti jälet (ehkä mulla on vaan huonoja tarroja..)Valkoisia kukkia :) Ne on niin simppelit mutta silti niin nätit. Pohjalla myöskin ikivanha, mutta todella silmää miellyttävä sävy (kuvassa aivan väärän väinen) Drops Of Color, Violet. Kukat ja tipit Seppälästä ostetun ranskalainen manikyyri -setin Elegant Touch French Manicure valkoinen. Ja taitaa olla ristiin nuo kukkien keskellä olevat pienet pisteet, eli edellisen musta tässä ja tämän valkoinen edellisessä.

Eilen piti käydä vähän ostostelemassa! Päätös pitää, että pysyn nyt hetken aikaa alle vitosen lakoissa (Kyllä, se on mahdollista kun käyttää Seppälää), budjetti kun ei salli kalliimpia hankintoja :/ Tosin Kicksissä China Glazen lakat parin euron alennuksessa, eli 7,90.. Se Ruby Pumps siellä vähän houkutteli..

No mutta siis ostostelin! Harmaa rupesi kiehtomaan pari kuukautta sitten, mutta nyt vasta sain aikaseksi. Myöskin kun blogeja on lukenut, on nuo holo-lakat ruvennut kiinnostamaan. Ne melkein pyyhin mielestäni, ettei niitä ihan joka kaupassa ole, mikä varmaan tottakin, mutta kuten Doo polishingkin bongasi, on Seppälään tullut mini-holoja, Golden Rose merkkisiä! Yksi sellainen vaaleanharmaa lähti mukaan Wild and Crazyn Anchoragesin ja Cyberin lisäksi.

Nyt vasta ostin ekat W'n C:t vaikka jo pari kuukautta olen niitä jo hypistellyt. Ja ekan testauksen jälkeen olen ihan tyytyväinen. Omaan makuun saisi kuivua vähän nopsemmin, mutta eiköhän pikakuivattaja hoida sen asian, kunhan sellaisen saan aikaseksi ostettua.

Harmaa pääsi siis testaukseen, koska tänä iltana avokin kanssa ollaan menossa teatteriin ja syömään. Päälle ajattelin laittaa muutakin harmaata, joten hyvään saumaan osui tämä testaus.Jotain mielelläni laittaisin tuohon lisäksi, harvoin pidän pelkää värillistä lakkaa.
Sitä miettimään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti