maanantai 15. maaliskuuta 2010

Tarrojen hienousUnbeleviable! Olen malttanut pitää viime torstaista/perjantaista asti samat luomukset kynsissä. More Unbeleviable, puolentoista tunnin kloorivedessä lillumisen jälkeen ne ei menneet miksikään!
Eli en päässyt edes toteuttamaan suunnitelemaani korjausta, josta eilen mainitsin. Täytyy tehdä se siis ihan vain huvikseen :)

Lähtökohta oli siis tämä:Kaksi kerrosta Wild and Crazy Anchoragesia.


Sen päälle kaksi kerrosta Golden Rose sävyä 103, ja tämä oli mielestäni todella nätti. Taidan käydä hakemassa Seppälästä loputkin Golden Rosen hololakat :) Ainaskin punertava ja tummemman harmaa olisi haaveissa!

Kuitenkaan luonto ei antanut periksi, että olisin nämä tällaisiksi jättänyt. Kiirehän siinä loppujen lopuksi tuli, joten en ainakaan mitään konad juttuja olisi kerennyt tekemään. Valitsin siis Seppälästä ostetun kynsitarra-arkin, ja valinta osui todella nappiin:


Erittäin helposti lähtivät alustastaan irti, pinsettejä apuna käyttäen. Pienellä asettelulla löysivät oman paikkansa kynsien alareunasta, eikä tarran rajoja näy ollenkaan. Aiemmin en ole tarroja kokeillut, mutta tämä kyllä vakuutti. Päälle kaksi kerrosta päällyslakkaa, ja that´s it. Kovin kovin olen tyytyväinen, niinkuin olen jo muutaman kerran sanonut!

Ja vielä viimeisin kuva, puolentoista tunnin kloorivedessä uittamisen jälkeen näyttävät kynnet tältä:

Tarrat ei repsota, lakat ei "kuoriutuneet" pois, päät ei lohkeillut. Liputan nyt siis isolla lipulla Seppälän puolesta! Wild and Crazyissa on nimittäin iso valikoima värejä, eikä hintakaan päätä pakota: 2,95 e! Jeij!

Ja teatteriesitys oli oikein viihdyttävä!

Edit. pakko lisätä vielä viimeinenkin vaihe kynsistä:

Kovasti olisi himoittanut rajata vielä hopeisella lakalla tuo mustan ja harmaan raja, mutta hopeinen koristelulakka ei ole vielä tullut. Ja ehkä siitä olisi tullut hieman tökerön näköinen..
Ja kyseessähän on Dependin upea sävy 104, joka on tummanharmaa/musta hopealla glitterillä (?).


1 kommentti:

  1. I just tried Golden Rose for the first time the other day. That is an amazing brand, and the color you have is so dreamy!

    VastaaPoista